♥2013♥

Året 2013 börjar lida mot sitt slut och jag har tänkt på detta året.. det har gått mycket upp och mycket ned.
Men jag har många många minnen som jag inte vill byta bort för något. Detta år har varit lärorikt på många sätt oxå!
 
 Först och främst, P och jag har varit ihop i 5år i år. När vi började träffas var jag livrädd för förhållanden och kände mig fruktansvärt skyldig och hemsk pga orsaker som jag inte vill nämna här men de som känner mig vet om. Jag ville inte bli sårad och jag ville inte såra honom. Men jag tog en chansning och jag är glad att jag gjorde det. 5år kanske inte är något i jämförelse med 10år eller 45år.. men för oss, för mig är det stort.
 
Vi har överlevt ett till år av pendlande ifrån varandra. På ett eller annat sätt har vi åkt ifrån varandra sedan vi blev ihop och jag har börjat känna av sviterna ifrån det. Jag trivs alldeles för bra ihop med P för att orka leva på olika håll jämt. Ett gemensamt hem är guldvärt. Men jag vet inte om det är jag som är tjejig och töntig bara men jag vill börja på vårat liv ihop nu. Sluta åka hit och dit för det ena eller andra, det är dax att starta detta förhållande på allvar.
 
 
jag har hittat ett helt gäng med härliga florister som är guld värda för mig! Ett fantastiskt år som gick fruktansvärt fort. Fler återträffar tjejor! :)
 
 
Jag har hittat min tillflyktsort i livet. Ja ni vet när livet bara håller på och jävlas på tre hundra olika sätt då behöver man någonstans som man kan hämta andan. Och jag har hittat min, i skogen.. Där jag kan sparka livet i baken och rensa tankarna!
 
 
Jag har insett vad mycket min familj är värd.. och det är obeskrivligt mycket. Det finns få som känner mig så väl som de. Och i motgångar och medgångar har de varit vid min sida och jag vid deras. Jag har inga mer ord för dem än att jag älskar dem alla, stora som små!
 
 
Jag har stiftat nya bekantskaper och även byggt på de äldre. Och man vet nu efter många år vilka som kommer finnas kvar.
 
 
Jag har lärt mig att den enda som kan stoppa mig är jag själv.
Att ha tagit steget och medverka i elmia flower gran prixe debutant var större för mig som människa än som florist. Det låter konstigt men jag stärktes av det. Att ha varit med och tävlat trots alla mina nerver som sa till mig att bara vända och springa hem...Så nu känns det fantastiskt att få börja nästa år. 2014 ska bli mitt år.. På många sätt! för jag har tusen planer, tusen drömmar att uppfylla.. Kanske kanske går de i uppfyllelse. Fortsätt följa med så får ni se ;)
GOTT NYTT ÅR!

Livet på en pinne

så... för att summera hela julgransförsäljningen... det var 12 härliga dagar även om jag var kanon trött på att det blåste konstant så har jag haft en toppen rolig tid och det är fantastiska människor som man stöter på. och jag fick en hel del inredningstips med mig från denna resa. som tex tallris och röda nejlikor på köksbordet. eller varför inte enris med fåglar som ser ut som riktiga fåglar. fast herrn hade det istället för julgran men jag kan tänka mig en vas med enris stående på golvet och en stor kvist enris. :) men den 23e stängde jag kl 20 och det kändes konstigt när man bott på ett ställe nästan i tolv dagar. Men jag vann även lite muskler och brände lite fett.. (4kg) helt förvånad över den vikt nedgången. ;) Min sambo tycks ha läst mina tankar gällande tallriset och röda nejlikor och gav mig denna när vi firade 5års dag :) Själva julaftonen firade jag och P hemma i vår lägenhet. kändes märkligt då vi alltid brukar åka runt. Men hur skönt som helst att få varva ned efter en hektisk tid och att få vara inne en hel dag var guldvärt ;) hahamen juldagen fick jag ta fram min dräkt för då skulle det firas jul. Sedan har jag jobbat ett par timmar, gjort min första valknop.. provat på att göra socker dekorer och nu ja. vi har planerat inför nyår och grejat m.m ;)sedan var tanken att denna blus skulle ha kommit tills imorgon ;)men ja... den kom inte tydligen. tråkigt när HM hade beräknat att den skulle hinna hit men ja. det är ju så runt högtider. :)nu ska jag ta en kopp te och försöka bli av med halsont som kastat sig på.

Jul, jul strålande jul!

Om några dagar är det julafton och jag kan nu erkänna att jag den senaste veckan och fram till jul fick en tillsvidare tjänst som julgransförsäljare. Det är inte glamoröst men jag får lite träning i kubdbemötande och så får jag så klart sprida lite julstämmning och glädje! Och jag har haft fantastiska kunder! De har glimten i ögat och skrattat har vi gjort massor. Många liknelser om granarna till tjocka tanten och pluffsig har det blivit och jag har fått massa tips om nya dekorationer. en dam idag skulle göra en ljuslykta med julgranskulor och varmlim! Det lät kanonsnyggt så det ska jag lägga på minnet. och en dam hade en stor kopparkittel istället för julgransfot och ett par hade en fot de haft i 25år med påfyllnadshål på sidan lätt åtkomligt. jag är förundrad över hur härliga människor är och detta behövde jag! att få prata lite strunt hela dagarna med folk ;) Min gran högg jag själv dock på egen hand att såga den lite lägre sedan var det värre med! :) hsha ja klant som man är. men nu är det nästan läkt och fint. ont gjorde det.nu ska jag sova och försöka hitta energi till imorgon för då ska jag slå mitt försäljningsrekord. 29granar. :) ja ni förstår... jag får bonus vid 200st sålda granar :) godnatt på er!
Visa fler inlägg