finns inga ord...

Idag har jag haft en fruktansvärt dålig dag. Jag har inte haft för mig mycket men jag har haft en dag då jag inte varit sugen på att gå ur sängen alls. jag vet inte varför heller. Jag har bara inte varit på humör för 5 öre.
Jag saknar mina fina klasskamrater så jag tror jag dör och jag har inte fått något gjort idag. jo jag har diskat och handlat med min mor inför morgondagen.
jag har försökt att finna inspiration till att pyssla eller göra något som får mig på ett sprudlande bra humör men jag vet inte vad det har varit idag för inget har funkat.

det är väl för att jag har ingen stopp på fritiden nu... den liksom flyter ut över hela dagarna och kvällarna. Fel att säga så när man är arbetslös kanske men det är inte kul att söka jobb.
Jag får alldeles för många råd om hur,var och vart JAG ska söka jobb utan att jag ber om det och jag spyr på det. Jag kan söka jobb, jag var arbetslös ett år innan skolan så jag minns. Jag säger inte att jag är världsbäst på det men jag han med ett antal jobb att söka då. och var på ett par intervjuer.

Och jag har varit arbetslös sedan i måndags men redan kommer den konstanta frågan "hur går det med jobb sökandet , har du fått något jobb?"
Jag har redan ledsnat på frågan om jag ska vara ärlig. Jag är ledsen att säga det men arbetslösheten är ganska stor i sverige nu. jag kommer antagligen inte börja på ett jobb inom de närmsta dagarna/veckorna och när jag gör det så säger jag till. För ingen är lyckligare än jag om jag hittar ett jobb. :)
Jag trivs inte med att gå arbetslös. vem gör det?

nu är det väl folk som inte kommer våga fråga hur det går någonsin efter detta inlägg, det är inte så jag menar. men jag är ur less på att det är första frågan jag får så fort jag träffar någon. fråga hellre hur jag mår då..

jag har mindre problem med att jag inte har ett jobb ännu än folk i min omgivning.
Jag hittar min plats snart ska ni se :)
Men under tiden behöver jag inte fler goda tips och råd på hur, var eller vart jag ska söka jobb. Jag har arbetsförmedlingen till det och det är en kamp nog. och man känner sig som en liten lort på 5 år ändå genom att gå där så snälla behandla mig som de 28 åren jag är när du träffar mig. Bara för att jag är arbetslös betyder inte det att jag har dålig hjärnkapacitet. Jag har bara inte funnit min rätta plats i livet ännu. Har du?
Värt att tänka på!

Tack för mig!