fredag och avslutning ekonomi

Fredagen fick vi ta en åktur med Kalle pånken till Mr Plant och dit skulle vi ha åkt för länge sedan för att få se Karin Borgs exponeringar var makalöst! helt otroligt! Ytan hon hade att exponera på var ju hur stor som helst och jag kände att dit skulle vi åkt för att titta och få inspiration inför våra exponeringar för inspirerande var det! Hon var i full gång med att exponera till formex i höst och det var julgranar och pynt så långt ögat kunde nå. sedan gick bilen vidare mot Gustavssons blommor och då kom veckans stress ikapp mig och jag blev riktigt slut i kroppen. men gott humör kikade vi runt där. sedan gick bilen mot sötåsen igen och sedan efter alla ärenden firade jag att examensprov en var avslutade med pizza, loka och en hel bukett med syrener som fyller väldoft i hela lägenheten än idag.

Fotolek

Jag vet inte om ni ser vad jag försökt göra ? Men jag har försökt göra mig en egen blomsterkjol :)
Ja ni kanske märker att jag försöker skriva om allt annat än examensproven :) ni ska få se sedan på mina prov. Men det blir nog på måndag som ni får se dem :) 
 
 

Sista examensprovet, brudbukett

Sista dagen med prov och då prövades jag med ett par bångstyriga rosor som var stora som knytnävar i blomman och såg ut som om någon kört över dem en gång för att sedan backa över dem igen. Jag var riktigt besviken på kvaliten på rosorna. Man ska inte ha SÅ stora rosor i en brudbukett...
men men vad gör man? Man tar vad man har. 
Jag är inte hundra procentigt nöjd med min brudbukett idag men jag är nöjd i alla fall. Min bukett blev lite för stor för min kund och jag hade velat göra om den men jag hade faktiskt inte tid haha. 
jag antar att ni är sugna på att se mina kreationer, men det får ni inte... för jag har inte lust att ge mina lärare något fusk =) 
Så jag har grunnat på lite andra saker som händer här i sommar för några vänner och sedan kom jag lite avsides och hittade detta. :
 
 

 
 
 
Visa fler inlägg