En del dagar

Vet jag inte om jag ens orkar med mig själv... jag behöver ut... ut i skogen, promenera och släppa ut allt som äter upp mig inifrån.
Jag erkänner... jag har vissa saker i mitt privatliv som trycker på mig. som får mig att bara vilja springa tre mil utan att komma någon vart.
Jag är en sådan som skjuter saker åt sidan tills det känns som om jag är färdig att spricka av saker som ligger på hög!

Så i helgen tänkte jag faktiskt ge mig iväg på äventyr i skogarna igen...

jag hinner inte med...

Ett endaste dugg! jag är på praktik, kommer hem och äter sedan är jag typ död! ;) Jag har det bra på praktiken. fina kunder och fina medarbetare.
men jag orkar inte skriva något värst utan jag gör en bildchock ist.

hittat katter utomhus ;)från mig till P på alla hjärtans


skickat brev

Testarosa fullt utslagen.

Tulpanfrossa

imorgon ska jag på bröllopsmässa i stan. för att kolla läget och för att hålla mig lite ajour med trenderna. och sedan är det ju alltid kul att se lite fint. och dessutom kommer Haga limo till stan så jag tänkte passa på att hejja på Håkan om han minns mig från i våras :)
och så ska jag även på en nyöppning av matmässan. typ mini mini saluhall med mat ifrån trakten.får se om det är något att ha. oavsett ska jag njuta av morgondagen. tänkte försöka hinna ner till mina föräldrar oxå men jag får se vad jag hinner med. hej på er!

Trädet

Jag har trånat efter lafleuriste´s metallträd som de gör i typ ett halvår har de postat bilder på instagram.
Men jag hittade prislappen på dem och det överskred min budget för något som egentligen bara är prynad så jag gjorde mig ett eget. 
Opyntat:
Pyntat:
Visa fler inlägg