Nytt

Jag har grävt lite i mig garderob, kastat en hel del som jag inte använder. Så jag håller på att förnya min garderob en del och detta är två nya skönheter som är på väg hem.. alltså kläderna inte modellerna.den här har jag beställt i cremefärgat ;) tänk er den ihop med dennasedan har jag gluttat in lite annat som jag är sugen på men känner att jag får vänta med :) ja, rom byggdes inte på en dag ;) Hoppas dock att de håller samma kvalité som mina tidigare beställningar gjort hos denna leverantör ;)rut mfl har lite annorlunda kläder som är snygga. kul med något som inte alla har.

"Hur mår du?"

igår somnade jag i soffan kl 20 och vaknade idag kl 10 typ... min sambo frågade mig i morse hur jag mår, om jag är sjuk...just pga att jag sovit så mycket.

till saken hör att jag har sovit piss en hel vecka och igår hade min granne en situation i tvättstugan så hon ringde på dörren ett antal gånger kl 8 på morgonen så jag fick inte speciellt mycket sömn då heller då vi gick och la oss typ kl 02.

Sedan känner jag mig mentalt utmattad. det tar på kroppen och energin att försöka behålla ordningen i hemmet,praktisera på heltid och även att försöka hinna söka jobb. och att sedan försöka ha en vettig relation med min sambo kräver oxå sin tid. Där på har jag min familj och vänner jag ska försöka hålla kontakten med oxå. jag är väl gnällig men det känns att det har varit ett högt tempo nu och jag känner av det. Jag försöker att inte ta till mig det men till slut kommet stressen in på kroppen.
nu ska jag iväg på zumba
Visa fler inlägg