God Morgon!

Jag sitter här, dricker kaffe och läser krönikor av Alex schulman... han är en hejdundrande skribent.
Det märks att det är mycket humor i hans text. Men samtidigt får de en att tänka till en extra gång. I alla fall är det så för mig..

I går började jag med en detox. minns inte vad själva märket heter men man ska blanda en vätska med vatten som man ska dricka innan man äter frukost...
jag vet inte om ni vet att man har massa smuts på insidan.. saker som blir kvar. Slaggprodukter...
och det ska denna vätska driva ut... dvs man får springa en hel del på toa. Det jag inte upplevt förut under sådan här detox är att denna gång är det ett J*VLA spring.

Ni förstår, man kan vara vältränad,fit och se hälsosam ut men man behöver för den delen inte se hälsosam ut på insidan.
Många gör en detox för att kickstarta sin vikt nedgång (vilket jag oxå gör nu) och många går då ned ett par kilo på bara en vecka. men man ska inte glömma att det en detox gör är att dra ut vätska och andra produkter. dvs rensar tarmen.
Men man går oftast lika fort upp dessa kilon så fort man slutar med produkten för då drar kroppen på sig vätska igen.

visst tarmen är ren men mycket är vätska som kroppen samlar på sig igen. så gör du en detox glöm inte att dricka mycket vatten! för kroppen får inte torka ut.
Många tror att de ska gå ned i vikt genom att bara göra en detox. Ack så fel man kan ha... man renar kroppen med en detox. Men vill man vara brutal så kan man köra en fullständig detox och ändra sin kost oxå till detoxkost. Jag har provat det någon dag här och där men jag är inte en funktionell människa då och vill mest ta livet av mig de dagarna så jag tänker inte göra en fullständig detox utan jag förlitar mig på denna vätskan och att den renar min kropp medans jag drar ned på kalorier och rör mig lite mer.

och det känns bra så här dag två... jag känner mig lättare i stegen och klarare i blicken.
det ska bli spännande att se hur det känns i kväll. för efter en heldag på jobbet så brukar benen kännas ganska spända och pluffsiga... som om all vätska hamnat i benen. vilket det nog har efter en hel dags stående på ett hårt golv.

Nu ska jag ta mig lite frukost innan bilen kallar på mig för att åka till jobbet

Nytt År!

Yes nu har det nya året börjat... 
Julen har nu passerat... och jag har överlevt min första jul som anställd i en blomsterbutik. :)
Många Många Många härliga kunder har vi haft.
 
Men sedan var det dax att vila ut tills Butiken skulle omvandlas till en nyårs karamell... ööööhhh... 
va? jag åkte på en förkylning ifrån hvetet och fick uthärda nyårsaftonen på jobbet så gott det gick och sedan åka hem och däcka i soffan med en lika trött och sliten sambo. 
Så det där med att man ska fira nyår med pompa och ståt... det får vi ta nästa gång. :) DÅ.... kanske vi kan få till det att åka till Island för att fira nyår... :)
 
 
Men vad kommer detta året innebära då?? ja... jag vet inte faktiskt, att komma hem i örebro tror jag.
Alltså att finna sig till ro. att känna att detta är vår plats på jorden.. det känns inte som om jag hunnit det riktigt men det kommer väl antar jag.
Sedan ska jag så snart som möjligt gå iväg till vårdcentralen för att kika upp vad som är problemet med mitt finger sedan jag tryckte en glasskärva i knogen. För det är i sådana här sammahang, som när jag skriver på datorn som man märker att just det fingret inte är med i matchen till hundra procent. 
Resor kommer detta året innebära, stora som små. 
Nya lärdomar... jag tror inte på det där att man är fullärd.... någonsin.. fast jag tänker inte bara på floristyrket nu utan jag är en sådan person som vill prova på massa saker jämt.. och jag tror att denna gång är det dax för silversmide. 
 
 
2015 kommer innnebära en lite äldre Marléne... 30år för att vara exakt.. 
det finns så klart viss ångest i det.. men när man fortfarande får visa leg på lättglögg på ica så tar jag det inte så hårt. 
Året kommer innebära mer frekventa besök hos min gudson E, vi träffades en kort stund idag och jag insåg vad längesedan det var. 
Det kommer innbära mindre förändringar än 2014. För nu vill jag bara känna mig hemma en stund.. :)
 
 
 
 
Vad innebär 2015 för dig? 
 
Visa fler inlägg