God Jul

God Jul på er alla då! hoppas ni har en fin dag, jag sitter med en skål risgrynsgröt och en katt i knät men snart bär det av till mor och far där alla sammlas och ska njuta av lite julmat senare under dagen.....och vem vet.. tomten kanske kommer oxå!
 

Rätt form, fel färg

Hittade mitt renoveringsobjekt till skolan igår på ett loppis här i Kristinehamn innan de stängde. men den var babyrosa, så idag fick den en upppiffning... tålde inte se den så rosa :)

fortsättning följer :)

Skövde, Pims och mys

På kvällen tisdagen till onsdagen hade jag manligt sällskap på mitt rum...
Av floristen Per Benjamin genom en av hans hysteriskt underbara bok med några av hans innovativa lösningar och skapelser. Han är så duktig att man nästan sitter och dregglar på varje sida...
Idag har klassen varit i Skövde på marknadsundersökning och mys..
Och ja hade ett stopp i skövde som jag verkligen ville till... Edvins corner..pga dessa som jag inte kan leva utan längre haha :
Eftersom jag aldrig varit i skövde, mer än åkt igenom, så var det roligt att bara gå och kika för min del... vi var även en kaffe och te affär (Record) men jag vände illa kvickt i dörren för det var trångt av alla kunder och jag orkade inte trängas.Men den verkade ha allt.
Skövde, jag återkommer!
Men sedan gick vi och möttes upp på Pim´s, ett lunch ställe som var sjukt mysig och det fanns en hel del at välja på =) Och eftersom man många gånger hittills i sitt liv oftast fått gå in på halvsnuskiga toaletter och fått nästan sanera sig själv efteråt så måste jag bara säga att deras toa var sjukt fin och luktade himmelskt rent!
Men då när alla suttit och ätit och myst ett tag så håller Fredrik ett tal och överlämnar sedan en julklapp till oss alla... Hur mysigt som helst,VERKLIGEN jättesnällt och tanken bakom presenten var kanonfin!
Och eftersom han uttryckte sig så roligt om att han hoppas att våra partners inte ska bli för svartsjuka så ska jag meddela att det blev inte min partner, han blev snarare avundsjuk för att han inte har sådana bra och härliga lärare som ger honom julklappar :)
För att vi under jullovet ska hålla kvar i drömmen och kärleken till floristyrket och blommorna fick vi detta fina hjärta, det passade mig suveränt,Tack igen Fredrik:
Sedan har jag och min partner hjälpts åt att få upp "ernst kransen", underifrån:
Den vägde mer än vad man trodde, skräpigt blev det men oj så fint det kommer bli när ljusen är uppe i kronan oxå, men det är endast mina handstöpta ljus kvar att elda på så jag sparar på dem till nyår :)
 
Sedan har jag införskaffat mig vårens första arbete till den transparentastilen på vägen hem.... en babyrosa bordslampa... Men den kommer att få en annan färg... skrämmande nog har jag redan en bild i huvudet av hur den ska se ut :)
Så nu har jag jullov och ska njuta ordentligt, kommer nog dock ha en del förberedelser inför kommande tillställningar så jag är inte sysslolös.. :)
Visa fler inlägg