öppen butik

idag har vi haft öppen butik på sötåsen och oj, vad mycket folk det kom för inspiration och köp. vi har haft en hektisk dag även om det är roligt med butik och kundbemötande. tror alla, besökare och elever var nöjda med dagen! men nu tar jag helgen som denna gång kommer gå åt till att ladda om batterierna och plugg. jag är helt slut efter veckan så jag börjar denna helg med min pojkväns hembakade chocklad kaka med 100% choklad.

Julpyssel dag 2

Idag har vi fortsatt vårat julpyssel och det var riktigt kul att få öka kreativiteten och få känna att man får göra som man själv vill ha det. Men viktigt var att vi skulle jobba i kollektioner, dvs göra många likadana. Så jag gjorde tre vita hyacinter med mossa, som jag hade lite silvertrassel runt sedan sprejade jag dem med silverspray. Hade varit läckrare med silverglitterspray på bladen men den burken var helt kass.  
Sedan Fortsatte jag i tidagens tema, ullgarnsreden som var lindade med röttullgarn denna gång. 
Och för att få lite kollektionkänsla gjorde jag en liten variant av den stora. De blev riktigt juliga! 
Men nu har jag nog gjort ullgarnsreden så det räcker för ett tag :) Måste ju släppa lös alla andra ideer, men de tar jag imorgon :) imorgon ska vi ha julpyssel igen när vi har butiken öppen. jag har en tanke på ett rede, igen, men inte med ull denna gång och inte alls uppbyggt så här... men vi får se hur det blir... om det blir av. 
Sedan bar det iväg ut i skogen och där hittade jag mitt fynd till nästa projekt!!!! 
Fördelen är att på sötåsen kan man hitta nedhuggna saker i dikeskanten...Jag hittade en EN som bara låg där och väntade på mig.. Så jag tog en bit till mina redesbuketter. Men sedan började jag linda denna krans och insåg efter halva att jag behövde mer ris, så då traskade jag iväg till min stupade kompis i skogen och ställde mig och band färdigt där. Längre in i skogen lös det om en brasa de hade tänt... och ooj oj oj vad den lockade att gå till i kulan men lat som jag är och inte orkade släpa iväg enen och min halva krans ökade jag tempot i lindandet i stället och blev färdig...:) 
Visa fler inlägg