Syskonbarnen blir äldre o äldre o fler o fler

I lördags fyllde min systerdotter Josefine år så då var vi iväg och fikade och kramades och hejjade på alla. 
Det bjöds på tårta som var fruktansvärt god:
Kollade in lilla kotten oxå... han såg ut att njuta i solen! :)
En härlig dag !
Sedan vill jag stolt meddela att min kopparblad blommar! (jag fick stickling på den i höstas och den tycks trivas!)

Företagsekonomi och en trött elev

Gårdagen var vi ju på galamiddag och det blev sent och svårt att lägga sig på en gång när man är uppe i varv så runt kl 01:00 kom jag till ro i pentryt. 
Så när morgonen kom var jag inte alls i form att ha företagsekonomi. men man kan ju inte svika en sådan karl som Karl Johan! 
Vi gick igenom lite läxa innan vi for iväg mot tidans cafe och fikade till ett inspirerande tal av ägarinnan. 
Vi blev även indelade i grupper två och två för våran uppgift att göra en affärsplan. Karl johan är som alltid härlig och inspirerad av blomster.Min grupp:
Han hade kollat vädret innan vi åkte till tidan
Kaffet som satt där det skulle!
Sedan vidare hemmåt i min pärla och väl hemma däckade jag i soffan i två timmar och sedan var jag igång och började min kur med krom och brännässlepulver.. brännässlan var ingen höjdare alls denna gång.
 

Torsdag, gala och planering inför Liseberg

Morgonen började med att fredrik presenterade sina produkter han ville beställa av oss till liseberg. Fredrik haffade Siv som fick välja en produkt att beställa och sedan vem som skulle göra den. Ett riktigt roligt sätt att dela ut uppgifter på. Hoppas bara att ingen kände sig satt på pottan eller något sådant för det var kul att alla får prova på något nytt.
Jag fick göra något som liknar detta.. det kommer att bli en nöt att bita i men alltid kul med utmaningar.
Jag har valt att göra min i cremefärgade rosor,svarta fjädrar och lammöron till handtaget... men sedan får man ju se vad som kommer eftersom det inte alltid finns att tillgå allt man skulle kuna önska sig =) Men blir bara färgen på rosorna rätt så är jag nöjd... jag har en förkärlek till cremefärgade rosor... vendela är en favorit sedan fairtrade tävlingen. :)
sedan pysslade vi ihop våra blomster bollar som sedan skulle upp i aulan där vi senare under kvällen ihop med studenterna skulle få avnjuta en tre rätters. 
 
 
 
Visst blev de fina på borden? :)
Sedan var det dax för lunch i solen
 
Visa fler inlägg